Zprávy

Symbióza výkonu a myšlenek Symbióza výkonu a myšlenek

Tradičním účastníkem akce Naše pole je společnost Cerea, a.s.  Také v letošním roce potvrdila svou silnou pozici.

Petr Beneš 15. 7. 2014

Zemědělská výstava Kralovice u Plzně Zemědělská výstava Kralovice u Plzně

Zemědělská výstava Kralovice u Plzně, která se konala 26. 6. 2014 za slunného počasí. A přilákala spousty návštěvníků, kteří přišli obdivovat techniku od CASE IH, Great Plains a ZDT. Autorizování dealeři CASE IH a Great Plains, CSK Agro s.r.o. z Přeštic u Klatov a AgroZes a.s z Kněževese u Rakovníka připravili pěknou expozici. 

Ing. Zdeněk Musil 30. 6. 2014

S navigacemi od AGRI CS k vyšší produktivitě práce S navigacemi od AGRI CS k vyšší produktivitě práce

Stále více zemědělců se přesvědčuje o tom, že navigační systémy patří do moderního podniku.                                 Uplatňují se s rostoucí měrou nejen na velkých farmách s výměrou několika tisíc hektarů, ale i u soukromých zemědělců. Rovněž poskytovatelé služeb poznali, že systémy automatického řízení, pracující s vysokou přesností, dovolují provádět celou řadu prací snadněji a v mnohem vyšší kvalitě

30. 6. 2014

VERTIKÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ OZDRAVUJE PŮDU VERTIKÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ OZDRAVUJE PŮDU

Přečtěte si o možnosti, jak ozdravit svoji půdu...

Ing. Václav Madl, AGRI CS a.s. , 9. 6. 2014

Nejmodernější telematika značky Case IH Nejmodernější telematika značky Case IH

Zemědělství podléhá neustálému vývoji. Činit rychlá a správná rozhodnutí, často za složitých podmínek, má velký význam pro rentabilitu výroby.

Petr Beneš 5. 6. 2014

Rozšířená kompatibilita Isobus pro zákazníky Case IH Rozšířená kompatibilita Isobus pro zákazníky Case IH

Trend k používání závěsných strojů s ovládáním Isobus je stále intenzivnější. 

AGRI CS a.s. , 3. 6. 2014

CASE IH CVX DEMO TOUR 5. června v Hustopečích CASE IH CVX DEMO TOUR 5. června v Hustopečích

Čtvrtek 5. června od 11 hodin v Hustopečích - CASE IH CVX DEMO TOUR 2014. Přiiďte a poznejte novinky CASE IH!

 

Pavel Novák, Agri CS a.s. , 2. 6. 2014

LAST MINUTE S AXIAL FLOW LAST MINUTE S AXIAL FLOW

Sezóna se nezadržitelně blíží a s ní i žne. Zvažujete ještě nákup nové sklízecí mlátičky na poslední chvíli? Sklízecí Axial Flow mohou být vhodným řešením vaší sklizně už letošní žně. Neváhejte a zeptejte se autorizovaných prodejců CASEIH na speciální „Last minute“ nabídku. Při koupi mlátičky do konce června získáte plnou tovární záruku na 2 roky a speciální bonus. Axial Flow se vyplatí! Ne nadarmo je leadrem ve svém oboru již více než 35 let.

Ing. Pavel Novák, Ph.D 15. 5. 2014

Buďte připravení na sezónu, úspěch není náhoda Buďte připravení na sezónu, úspěch není náhoda

Jaro je už v plném proudu a s ním i polní práce. Právě jaro často odhalí nejrůznější nedostatky naší techniky, které je potřeba napravit na hlavní sezónu. Na to máme ještě nějaký čas. A právě jaro je pro většinu zemědělců ve znamení nákupu nové techniky. Ti musí dobře zvážit do jakých strojů a technologií budou investovat. Velmi důležité je i „dobrá“ pořizovací cena. 

Ing. Pavel Novák, Ph.D 29. 4. 2014

Instalace navigace Trimble FM 750 + EZ PILOT, automatické vypínání sekcí Field IQ na postřikovač Berthoud Raptor Instalace navigace Trimble FM 750 + EZ PILOT, automatické vypínání sekcí Field IQ na postřikovač Berthoud Raptor

Technici společnosti Cerea a.s. nainstalovali systém automatického řízení Trimble FM 750 + EZ-Pilot a systém automatického vypínání sekcí Field-IQ na samochodný postřikovač Berthoud Raptor v Pardubicích. Popis a detailnější info viz. níže

AGRI CS , 25. 4. 2014

Nová generace displejů precizního zemědělství od AGRI CS Nová generace displejů precizního zemědělství od AGRI CS

Case IH měl ve své expozici na veletrhu Techagro tradičně velké stanoviště, vyčleněné systémům precizního zemědělství - AFS. Skrývala se zde i novinka – displej Case IH XCN-2050. Odlišný design od dosavadních generací dával tušit, že se jedná o zcela novou generaci displejů pro precizní zemědělství značky CASE IH.

16. 4. 2014

INVESTUJTE DO SVÉ BUDOUCNOSTI a získejte řadu výhod! INVESTUJTE DO SVÉ BUDOUCNOSTI a získejte řadu výhod!

Přečtě te si o možnosti, jak investovat do svojí budoucnosti....

Ing. Václav Madl, AGRI CS a.s. , 8. 4. 2014

AGRI CS na TECHAGRU 2014 AGRI CS na TECHAGRU 2014

Děkujeme všem zákazníkům, zemědělcům, odborné a neodborné veřejnosti za návštěvu naší expozice na výstavě Techagro 2014. Těšili jsme se z velké účásti náštěvníků na našem stánku AGRI CS.

7. 4. 2014

Buďte připravení na sezónu, úspěch není náhoda Buďte připravení na sezónu, úspěch není náhoda

Jaro je v plném proudu a s ním i polní práce. Právě jaro často odhalí nejrůznější nedostatky naší techniky, které je potřeba napravit na hlavní sezónu. Na to máme ještě nějaký čas. A právě jaro je pro většinu zemědělců ve znamení nákupu nové techniky. Ti musí dobře zvážit do jakých strojů a technologií budou investovat. Velmi důležitá je i „dobrá“ pořizovací cena.

 

26. 3. 2014

PŘIJĎTE NAVŠTÍVIT NÁŠ STÁNEK NA VELETRHU TECHAGRO 2014 PŘIJĎTE NAVŠTÍVIT NÁŠ STÁNEK NA VELETRHU TECHAGRO 2014

Ve dnech 30.3.-3.4. 2014 probíhá na brněnském výstavišti jedna z nejvýznamnějších zemědělských výstav. Buďte u toho...

12. 3. 2014

VYUŽIJTE NAPLNO MOŽNOSTÍ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU FM 750 VYUŽIJTE NAPLNO MOŽNOSTÍ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU FM 750

Objevujte výhody které nabízí pokročilý navigační systém CASE IH FM-750. Ke každé objednávce této navigace získáte v období od 1.3.2014 do 30.4.2014 navíc originální ráčnovou sadu CASE IH za 1 Kč.

3. 3. 2014

Požádejte si o dotaci na čpavek Požádejte si o dotaci na čpavek

CO si můžu pořídit? • smykem řízený nakladač • teleskopický manipulátor • kolový nakladač • rozmetadlo hnoje • diskový podmítač • radličkové podmítače • kombinované zapravovače • pluh • fekální cisterny s aplikátorem kejdy

2. 3. 2014

AGRI CS - Pro vyšší efektivitu a menší náklady AGRI CS - Pro vyšší efektivitu a menší náklady

Pořízení výkonného samojízdného stroje bývá prvním krokem ke zlepšení produktivity práce. Poté majitelé přemýšlí nad tím, jak ještě lépe využít instalovaný výkon, zlepšit kvalitu práce a zároveň snížit provozní náklady. Vhodným řešením pro majitele strojů Case IH (a nejenom pro ně) jsou systémy precizního zemědělství AFS. Jednotlivé systémy mohou být dodány přesně ve specifikaci, která co nejlépe vyhovuje podmínkám konkrétního zákazníka.  Výrazné ulehčení práce řidiči, zvláště při dlouhých směnách nebo při pracích náročných na přesnost, přináší navigační systémy, mezi nimiž má své místo velmi oblíbené automatické řízení AccuGuide.

21. 2. 2014

Dny otevřených dveří dealerských středisek Dny otevřených dveří dealerských středisek

S radostí Vás zveme na Dny otevřených dveří našich dealerských středisek, zastupujících značky Case a Steyr.

11. 2. 2014

Elegán pro budoucnost Elegán pro budoucnost

Obtížné zpracování půdy v loňském velmi vlhkém podzimu bylo způsobeno nejen nadměrnými srážkami, ale také častým výskytem zhutnělých vrstev v půdním profilu. Někteří zemědělci našli spásu u orby. Zpracování tak proběhlo. Pod hloubkou orby však nutně vznikla zhutnělá vrstva, jejíž odstranění v dalších sezónách bude velmi náročné a nákladné. Pokud zhutnění neodstraníme, degradujeme potenciál vyšších výnosů, efektivní využití hnojiv a podporujeme erozi. Vhodnější cestou může být takové zpracování, kdy zhutnělé vrstvy vůbec nevytvoříme. Zpracování celého půdního profilu najednou se současným ozdravením půdy odborníci u Great Plains před více než 35-ti lety nazvali vertikálním zpracováním.

Ing. Václav Madl, AGRI CS a.s. , 3. 2. 2014

Šikovná služba od AGRI CS eliminuje výpadky navádění Šikovná služba od AGRI CS eliminuje výpadky navádění

Pokrok ve vývoji navigací se v poslední době ubírá směrem k novým typům signálů. Firma AGRI CS ve spolupráci s Case IH nabízí pro všechny své traktory a sklízecí mlátičky zajímavé novinky z oblasti AFS, které představila na Tiskové konferenci v Magdeburgu. Jedná se o nové korekční signály a o službu, která zajistí překlenutí výpadku v příjmu signálu RTK. Cílem vývoje bylo zvýšit funkční bezpečnost a výkonnost navigačních systémů.

22. 1. 2014

Vertikální zpracování má pevné kořeny Vertikální zpracování má pevné kořeny

Obtížné zpracování půdy v letošním velmi vlhkém podzimu bylo způsobeno nejen nadměrnými srážkami, ale také častým výskytem zhutnělých vrstev v půdním profilu.

Václav Madl, AGRI CS a.s. , 9. 12. 2013

Šetřete chytře s maximální péčí - Servisní inspekční program 2013 Šetřete chytře s maximální péčí - Servisní inspekční program 2013

Využijte tradičního servisního inspekčního programu a kromě zvýhodněných cen prohlídek a náhradních dílů navíc získáte originální termoobal na láhev jako dárek. 

2. 12. 2013

Quadtrac 620 strojem roku 2014 Quadtrac 620 strojem roku 2014

Prestižní ocenění pro značku CASE IH. Nová řada modelů Quadtrac vyhrála v kategorii XXL.  Přední novináři v oblasti zemědělství ocenili unikátní koncept Quadtrac.

21. 11. 2013

CASE IH na Agritechnice 2013 CASE IH na Agritechnice 2013

Ve dnech 10. až 16. listopadu 2013 proběhne světově největší veletrh zemědělské techniky – Agritechnica 2013 v německém Hannoveru. Na tomto veletrhu se prezentují nejvýznamnější světové značky, CASE IH zde tedy samozřejmě nemůže chybět!

7. 11. 2013

RSS RSS

Další stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


 

Pro bližší informace o jednotlivých akcích a reportážích nás můžete kontaktovat na telefonním čísle +420 321 551 023 nebo e-mailem na adrese info@agrisystem.cz.